Artikel
Leren en ontwikkelen
2
 min

Weave Tribes: hoe wij in teams iedere dag een beetje beter worden

Binnen Weave werken we met verschillende Tribes. Door iedereen de tijd te geven om bij te dragen aan een Tribe houden we innovatie in stand.

Developing positive impact

Bij Weave willen we altijd de beste software leveren. Dit doen we door gebruik te maken door de beste Software Developers aan te trekken en continu in de gaten te houden welke nieuwe ontwikkelingen er zijn.

4 Tribes

Binnen Weave hebben we 4 Tribes:
Front-end
Back-end
DevOps
UX/UI


Alle collega's mogen deelnemen aan een Tribe naar keuze en binnen deze Tribe houden ze zich bezig met project overstijgende werkzaamheden. Hierdoor zijn we altijd innovatief bezig en kunnen we onze klanten voorzien van de beste software.

“Altijd innovatief”

Kennisdeling

Elke 6 weken hebben we Weave Friday. Tijdens Weave Friday presenteert elke Tribe waar ze de afgelopen periode hebben onderzocht en geïmplementeerd. Daarnaast hebben we ook geregeld kennissessies over specifieke onderwerpen zoals GraphQL en Kubernetes.
Op deze manier verspreiden we de opgedane kennis niet alleen binnen de Tribes maar over de gehele organisatie en worden de teams iedereen dag een beetje beter.

Geschreven door
Lisa
HR Manager
Inhoudsopgave
Over Weave
Wij geloven in het ontwikkelen van digitale producten en diensten die relevant zijn en zorgen voor een positieve verandering in de samenleving. Daaraan bijdragen met onze technologische expertise, is wat ons drijft.
Meer over ons

Wij zoeken talent!

Vacatures