Weave Accelerator

Versneller van impact.

Weave Accelerator geeft jouw duurzame initiatief de technische kickstart die het verdient. Weave ontwikkelt al jaren software voor startups, scale-ups en innovatieve (overheids)projecten. Met Weave Accelerator investeren wij onze ervaring en expertise in initiatieven met maatschappelijke impact.

Jouw idee

Jij hebt als ondernemer een heldere visie en een duidelijke propositie. Of je nu een gevestigde organisatie bent die wil innoveren met een nieuw concept of een startup die de markt wil opschudden, er zijn essentiële stappen die je moet doorlopen. Het valideren van jouw idee in de markt, het technisch bewijzen van de levensvatbaarheid ervan of het laten testen van een demo door potentiële gebruikers.

Alleen met de juiste technische expertise kun je jouw visie tot leven brengen.

Onze expertise

Wij helpen je met de technische realisatie. In een cruciale fase vervult Weave Accelerator de rol van CTO en development team. We denken proactief met je mee en helpen je de juiste technische keuzes te maken. Onze front- en backend developers, DevOps engineers, architects en UX/UI designers ontwikkelen een proof of concept, prototype of MVP. Daarmee beschik je over een solide basis, kun je de markt valideren en je investeerders vertrouwen geven.

Op ons kun je (verder) bouwen

Bij Weave versnellen we ideeën die niet zonder software kunnen bestaan. Hoewel jij als ondernemer wendbaar bent, wil je beperkingen in de schaalbaarheid, betrouwbaarheid, architectuur of mogelijkheden van de software natuurlijk voorkomen. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom ontwikkelen we altijd cloud native en open source, om zo schaalbare en future-proof oplossingen te kunnen bieden. Ons uitgangspunt: First time right.

Het intellectueel eigendom en de broncode is van jou.

Heldere afspraken

Samen gaan we voor succes, maar je zit niet aan ons vast. Het intellectueel eigendom en de broncode dragen we volledig aan jou over. Aan jou de keuze of je met Weave blijft ontwikkelen of met een eigen team. We blijven wel betrokken. Dat kan zijn in de vorm van aandelen, een converteerbare lening en/of winstdeling. Daarover maken we vooraf heldere afspraken. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Voorsprong

Je hebt aan ons een vakkundige partner met veel ervaring. We hebben veel contactmomenten, stellen vragen en sturen bij. Jouw kennis en expertise verweven we met die van ons. Omdat we Agile werken, boeken we snel resultaten. Op die manier ontwikkelen we met elkaar toekomstbestendige software-oplossingen die jouw initiatief direct een voorsprong geven.

Meer weten?
Fred
 staat voor je klaar

Eerdere projecten

Weave is partner van organisaties die willen bijdragen aan een betere wereld. Zij kennen ons en wij kennen hen.

Juuve (nu MyWheels)

MyWheels is de grootste aanbieder van deelauto's in Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt.

Naar MyWheels

Hegg

Hegg is er voor mensen die voelen dat het anders kan met energie in huis, daar echt interesse in hebben, maar niet zeker weten waar te beginnen. Die samen op ontdekkingsreis willen, lessen willen delen en stapsgewijs naar een ideale situatie willen toegroeien. Door onze stroom tijdelijk op te slaan en op slimmere momenten te gebruiken en verkopen, lossen we dit op.

Naar Hegg Energy

Ervaringwijzer

Ervaringwijzer is een surveytool, een enquête, een questionnaire, een vragenlijst. Ervaringwijzer is een volledige SaaS-oplossing en hét onderzoeksplatform om op moderne en laagdrempelige wijze ervaringsonderzoeken te verrichten. Dankzij de nieuwste technologie behaal je met ieder onderzoek de hoogste respons, de meest relevante antwoorden en verricht je betekenisvol onderzoek.

Naar Ervaringwijzer

IDTrust

IDTrust is een nieuwe speler in de markt van digitale veiligheid, met ontwrichtende plannen gaat het bedrijf de gevestigde internationale markt goed wakker schudden.

Naar IDTrust

Weave Accelerator

Snel investeerders kunnen overtuigen

Open source en cloud native

Proactieve partner

De technische boost die je nodig hebt

Het IP en de broncode is van jou

Solide, schaalbaar en future-proof

Meer weten?
Fred
 vertelt je graag meer